Ψυχολογία και Θρησκεία
   Ψυχολογία και Αυτοβοήθεια
Νικήτας Καυκιός

Nikitas Kafkios

Ψυχώσεις:
Προσεγγίζοντας με κατανόηση και αγάπη την εμπειρία της ψύχωσης.
Πρόθεση
Αυτοκτονίας
 

Τηλεφωνική επικοινωνία.
www.psyche.gr/psyteleph.htm

 

 Συνεδρίες στην Αθήνα ή με βιντεοκλήση ή τηλεφωνικά.

- Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με email ή στο messenger ή τηλεφωνικά για κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στο κιν. 6946508579.

 Στο τηλέφωνο απαντώ ο ίδιος. Σε περίπτωση που είμαι απασχολημένος την ώρα που θα τηλεφωνήσεις θα σου προτείνω να με καλέσεις λίγο αργότερα.

Η τηλεφωνική υποστήριξη  είνα μια ιδιωτική, πρωτοβουλία συμπαράστασης του ψυχολόγου Νικήτα Καυκιού στους επισκέπτες του ιστότοπου www.psyche.gr. οι οποίοι θα ήθελαν μια σύντομη και υπεύθυνη γνώμη ενός ειδικού ψυχικής υγείας  για κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί.

- Η τηλεφωνική μας συνομιλία δεν έχει καμιά οικονομική επιβάρυνση (χρεώνεσαι μόνο την αστική ή υπεραστική τηλεφωνική κλήση), δεν σε δεσμεύει με κανένα τρόπο απέναντί μου και τηρείται το απόρρητο. Αν θέλεις μπορείς να μου ζητήσεις να σε καλέσω εγώ σε κάποιο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος για να μην πληρώσεις την κλήση. 

 

- Μερικοί φίλοι αναγνώστες που τηλεφωνούν νιώθουν αμηχανία και αβεβαιότητα στο ξεκίνημα της επικοινωνίας. Σε όσους διστάζουν προτείνω την παρακάτω πρόταση σαν ξεκίνημα.
- "Βρήκα το τηλέφωνο στο ιντερνετ και θέλω να μιλήσω με τον Νικήτα".
- "Μπορώ να του μιλήσω τώρα ή να καλέσω αργότερα".

Συνήθως απαντώ ό ίδιος. Σε περίπτωση που δεν απαντήσω καλέστε λίγο αργότερα.

Σημ. 1:     aristotelis77@gmail.com

Email: Στέλνω μια σύντομη απάντηση σε όλα τα email  που λαμβάνω την ίδια ή τις επόμενες μέρες. Αν δεν πάρετε απάντηση σημαίνει ότι δεν έλαβα το email που μου στείλατε ή ότι εξ΄αιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν παραλάβατε το email που σας έστειλα. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείστε και πάλι μαζί μου με email ή τηλεφωνικά.

 


 

   
           


Προσωπική Συνάντηση
e-mail:    aristotelis77@gmail.com