Ψυχολογία και Θρησκεία
   Ψυχολογία και Αυτοβοήθεια
Νικήτας Καυκιός
              Νικήτας Καυκιός  - Ψυχολόγος  -

 

 

 

Ψυχωσικές διαταραχές:
Προσεγγίζοντας με κατανόηση και αγάπη την εμπειρία της ψύχωσης

 

 

 

 - Θεραπευτικές και Συμβουλευτικές Συνεδρίες -


O ψυχολόγος Νικήτας Καυκιός δέχεται όλες τις μέρες της εβδομάδας μετά από συννενόηση στην Αθήνα άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ψυχολογική τους ζωή και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
 

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού:
τ
ηλ
.
6946508579

Κατ' οίκον επισκέψεις για άτομα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν.


Συνεδρίες με βιντεοκλήση.

 
Διεύθυνση Αθήνας


- Η "ψυχοθεραπευτική" συνεδρία
είναι μια δημιουργική συνάντηση η οποία σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις εσωτερικές σου δυνατότητες και να πετύχεις τους στόχους σου.

Στη διάρκεια της συνεδρίας Προσωπικής Ανάπτυξης μπορείς να μιλήσεις για τα αισθήματα και τις εμπειρίες σου, γνωρίζοντας ότι θα σεβαστώ απόλυτα την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου, τις πεποιθήσεις, τις αδυναμίες και την αξιοπρέπειά σου.

Πιο συγκεκριμένα στις συνεδρίες σου δίνεται η ευκαιρία:

- Nα εξασκηθείς στην εφαρμογή πρακτικών, αποτελεσματικών, ψυχοσωματικών τεχνικών που σε βοηθούν να απαλλαγείς από το βάρος των ενοχλητικών αισθημάτων.

- Nα διερευνήσεις και να αποδεχθείς με νηφαλιότητα τις αρνητικές πλευρές του εαυτού σου αλλά και να δοκιμάσεις με ασφάλεια νέους αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας και συμπεριφοράς.

- Nα δεις τις αδυναμίες σου όχι σαν αφορμές αυτοκατάκρισης αλλά σαν αφετηρίες προβληματισμού και αυτοβελτίωσης.

- Να βελτιώσεις ουσιαστικά τον τρόπο που επικοινωνείς και κατά συνέπεια τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Συνήθως τα αιτήματα που παρουσιάζουν οι επισκέπτες, αφορούν στην αντιμετώπιση αισθημάτων άγχους και θλίψης, τη βελτίωση των συντροφικών σχέσεων και την αντιμετώπιση της προβληματικής συμπεριφοράς των παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση θέλω η βοήθεια που παρέχω να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στα αιτήματα και τις προσδοκίες του επισκέπτη.

Πιστεύω όμως ότι η πορεία του κάθε ανθρώπου δεν σταματά με την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, την εξομάλυνση των εσωτερικών συγκρούσεων, την αύξηση της αυτοπεποίθησης, την επίγνωση των υποσυνείδητων κινήτρων, τον αυτοέλεγχο ή τη βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Στις συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης πέρα από την ψυχική ισορροπία καλλιεργούμε τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν την πραγμάτωση "υψηλότερων" ανθρώπινων δυνατοτήτων όπως είναι η αγάπη, η συγχώρηση, η δημιουργική υπομονή αυτού που δεν μπορεί να αλλάξει, η ανεκτικότητα και η φιλική αποδοχή της διαφορετικότητας, η ενεργός συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, η διεύρυνση των υπαρξιακών οριζόντων και η πνευματική ολοκλήρωση.

   
           

 

 

Τηλεφωνική υποστήριξη
Email:  aristotelis77@gmai.com